DKK 82,00

LYDFEST 2018

26.08.2018 kl. 03:00 MantziusLive, Birkerød
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 82,00

Lydfest giver dig Danmarks næste upcoming artister. Det er lokal ungekultur i sin reneste form, som serverer dig alt, hvad du har brug for af musik, mad og dans på én enkelt sensommerdag - og så er LYDFEST ’18 også muligheden for at træde ind i et fascinerende univers fyldt med et stærkt lineup af artister, lige fra helt unge bands til etablerede hovednavne, fordelt på 3 scener på en festivalplads bygget fra bunden.

LYDFEST GIVER DIG DANMARKS NÆSTE UPCOMING ARTISTER. DET ER LOKAL UNGEKULTUR I SIN RENESTE FORM, SOM SERVERER DIG ALT HVAD DU HAR BRUG FOR AF MUSIK, MAD OG DANS PÅ 1 ENKELT SENSOMMERDAG.


- og så er LYDFEST ’18 også muligheden for at træde ind i et fascinerende univers fyldt med et stærkt lineup af artister, lige fra helt unge bands til etablerede hovednavne, fordelt på 3 scener. På en festivalplads bygget fra bunden, med lysinstallationer, kringlede hjørner og plads til alle, lover vi en uimodståelig atmosfære.


Vi garanterer en sensommerdag i musikken og oplevelsernes navn, når 10 unge og fremadstormende artister beviser deres værd, når de etablerede navne fra den danske musikscene skaber en rendyrket festivalstemning, og når rammerne for området omkring MantziusLive udfordres i højeste kreative grad! 


Det færdige line-up offentliggøres løbende, og igen i år samarbejder vi med talentudviklingsforløbet Future Sound, der med anerkendte musikalske mentorer og branchetips gør flere af artisterne fuldstændig klar til LYDFEST 2018.


Billetsalget vil starte indenfor kort tid - og den totalt udsolgte festivalplads fra sidste år vidner om at skulle være klar på tasterne og holde øje med LYDFESTs facebookside.


Følg desuden vores instagramkonto @lydfest, eller kom bag om planlægningen på snapchat - her vil kunstnerne blive offentliggjort, vi vil løfte sløret for alle vores festival-overraskelser, og sammen tælle ned til den 25. august!


LYDFEST ’18 afholdes den 25. august på MantziusLive, 2 minutter fra Birkerød Station.