DKK 60,00

LYDFEST 2017

27.08.2017 kl. 00:30 MantziusLive, Birkerød
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

10 UNGE ARTISTER // 3 HOVEDNAVNE LYDFEST ’17 er ligeså meget muligheden for at få øjnene op for den sprudlende, danske upcoming musikscene, som det er muligheden for at træde ind i et fascinerende univers fyldt med moderne streetart, lækker streetfood, samt billige og forfriskende drinks og øl.

Vi garanterer en solskinsfyldt sensommerdag i musikken og oplevelsernes navn, når 10 unge og fremmadstormende artister, samt 3 etablerede navne fra den danske musikscene skaber en rendyrket festivalstemning med alt hvad det indebærer – fra sange, man kan læne sig tilbage og nyde med lukkede øjne, til farverige kompositioner, der med sikkerhed sætter gang i dansegulvet. 


LYDFEST 2017 afholdes den 26. august på MantziusLive, 2 minutter fra Birkerød Station. Hold øje på LYDFESTs facebookside, følg vores instagramkonto @lydfest, eller kom bag om planlægningen på snapchat - her vil artisterne blive offentliggjort, vi vil løfte sløret for alle vores festival-overraskelser, og sammen tælle ned til den 26. august!